minavella@aiguesdevilassar.cat    93 759 28 89

minavella@aiguesdevilassar.cat    93 759 28 89

Aigües de Vilassar
Mina Vella
Aigües de Vilassar
Mina Vella
Comunicats2022-07-26T16:23:47+02:00

Aigües de Vilassar i Mina Vella INFORMEN:

1es JORNADES DE L’AIGUA

Divendres 18 de març, a les 19h a la sala Maria Roser Carrau: Taula rodona: L’aigua font de vida. L’aigua a Vilassar de Mar. Feliu Novell i Andinyac. El cicle de l’aigua. Anna Roca i Alberch. El sanejament de les aigües residuals a Catalunya. Joan Pinyol i Ribas. Dissabte 19 de març, d’11h a 14h al Museu de la Mina Vella: Jornada de portes obertes, visites guiades i vermut. Diumenge 20 de març, d’11h a 14h al pati de l’Escola Presentació: Jocs infantils, animació amb el grup Pescaplàstics i música a càrrec d’Enric Neddermann i Loire.

III TRAVESSIA SOLIDÀRIA 2021 DEL CLUB NÀUTIC

Aigües de Vilassar patrocina la III Travessia solidària del Club Nàutic. El proper dissabte 02 d’octubre de 2021 arriba la III Travessia Solidària a aigües obertes de la mà d’Aigües Solidàries de la fundació Vicente Ferrer. La recaptació total d’aquesta tercera edició anirà íntegrament a la Fundació Vicente Ferrer que, juntament amb Aigua solidària i el Club Nàutic de Vilassar de Mar, tenen com a objectiu perpetuar l’accés a l’aigua potable a les comunitats més desafavorides de l’Índia.

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

A partir del dia dos de gener de 2019 l’horari d’atenció al públic de les nostres oficines serà: De dilluns a divendres de 08:00 a 14:30 hores. Dijous a la tarda de 16:30 a 20:00 hores.

CONVENI AMB L’AJUNTAMENT PER A LES FAMÍLIES VULNERABLES

L’Ajuntament de Vilassar de Mar i Aigües de Vilassar, han tornat a signar un nou conveni de suport a famílies amb dificultats socioeconòmiques amb l’objectiu d’ajudar a les que tenen dificultats per afrontar el pagament dels rebuts de l’aigua. L’aportació d’Aigües de Vilassar per aquest any ha estat de 6.000 euros.

És el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament qui estableix els criteris pels quals una família pot obtenir l’ajut per pagar el rebut de l’aigua. Aquesta ajuda s’afegeix a les que ja presta l’Ajuntament a través dels Serveis Socials Municipals dedicant una part del pressupost en concepte d’ajuts d’emergència per subministraments bàsics (aigua, llum i gas).

Go to Top